Salih Cora: "Fındık fiyatı üreticimizin yüzünü güldürdü"

Trabzon AK Parti Milletvekili Cora’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fındık fiyatları açıklamasına teşekkür mesajı geldi.

Salih Cora: "Fındık fiyatı üreticimizin yüzünü güldürdü"

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon AK Parti Milletvekili Salih Cora, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fındık fiyatını açıklamasının ardından teşekkür mesajı geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık fiyatlarını Ordu’da açıklayacağını duyurmuştu.

Erdoğan, bugün yaptığı Ordu ziyaretinde bu seneki fındık alım fiyatının 54 TL olduğunu açıkladı.

Trabzon AK Parti Milletvekili Salih Cora, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı fındık alım fiyatı için teşekkür mesajı yayınladı.

Cora, yayınladığı mesajda “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Ordu ziyaretinde yaptığı açıklamada, bölge insanımızın merakla beklediği müjdeyi verdi. Fındık üreticimizin yüzünü güldürdü. Hükümetimiz bu sene de beklentileri karşılamış, atması gereken adımları atmış ve gereğini yapmıştır. Üreticimizin her zaman yanında olan Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz. 2022 yılı fındık hasadı döneminin üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel