Ordulu şehidin yakınları yola çıktı

Ordulu Yüzbaşı Nuri Şener İstanbul'da toprağa verilecek. Yakınları İstanbul'a doğru yola çıktı.

Ordulu şehidin yakınları yola çıktı

Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarparak düşen helikopterde şehit olan Ordulu Yüzbaşı Nuri Şener’in yakınları acı haberi alır almaz İstanbul’a gitti. 


Ordu’nun Altınordu ilçesi Teyneli Mahallesi nüfusuna kayıtlı şehit Yüzbaşı Nuri Şener’in yakınları gece yarısı acı haberi aldıktan sonra Ordu Büyükşehir Belediyesinden sağlanan bir otobüsle İstanbul’a yola çıktılar. 32 yaşında, evli ve 1 çocuk babası olan şehit Yüzbaşı Şener'in eşinin doktor olduğu, anne ve babasıyla birlikte ailece İstanbul’da yaşadıkları öğrenildi.

“ŞEHİDİMİZ AİLESİNİN YAŞADIĞI İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLECEK"

Teyneli Mahallesi Muhtarı İsmail Karadağ, Şehit Piyade Yüzbaşı Nuri Şener'in eşi ve çocuğuyla Ankara'da yaşarken yaklaşık 7 ay önce Ankara'dan geçici görev için Şırnak'a gittiğini, annesi Fatma ve babası Vural Şener'in İstanbul’da yaşadığını belirtti.

Muhtar Karadağ, “Şehidimiz ailesinin yaşadığı İstanbul'da toprağa verilecek. Şehidin naaşı İstanbul Şişli Feriköy Hasan Zeynep Camisi'nde bugün kılınacak ikindi namazıyla, Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. Mahallemizde şehidimizin amcası ve diğer yakınları Ordu Büyükşehir Belediyesinden sağlanan bir otobüsle cenazeye katılmak üzere sabaha karşı İstanbul’a doğru yola çıktı” bilgisini verdi.

Ordulu şehidin yakınları yola çıktı

Ordulu şehidin yakınları yola çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel