Ordu’da kadınlara özel çarşı açıldı

Ordu’da kadınlar için ‘El Emeği Çarşısı’ açıldı.

Ordu’da kadınlara özel çarşı açıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde açılan vatandaşların ürettikleri el emeği ürünleri ile organik ürün ve yiyecekleri satarak aile bütçesine katkı sunmasını sağlayacak “El Emeği Çarşısı” hizmete girdi. 



Açılış töreninde El Emeği Çarşısı hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu projenin seçim döneminde vaat ettikleri 52 projeden biri olduğunu söyledi. Ev hanımlarının orijinal el emeği ürünlerini yaklaşık 20 adet stantta, 15 gün boyunca dönüşümlü olacak şekilde el emeği, yöresel ve organik ürünlerini burada sergileyerek satabileceklerini belirten Başkan Yılmaz, “Biz sadece sevk ve idare bölümünde yer alacağız. Özellikle ilçelerimizdeki ORMEK şubelerimizden çok güzel örnekler çıkıyor. Kurs merkezlerimizde eğitim gören kardeşlerimiz de çarşımızda ürünlerini sergileyebilecek. Hiç ücret verilmeden burada satış yapılabilecek. El Emeği Çarşımızın alt katı 110 metrekare olup, üst katı ihtiyaçların karşılandığı bir bölüm hâlinde düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, bu tür sosyal ve kültürel çalışmalara imza atmayı sürdürüyoruz. Daha önce sebze pazarlarında satılan ürünler artık burada da satılacak. Katkı sağlayan herkese çek teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

El Emeği Çarşısı, Başkan Enver Yılmaz’ın konuşmasının ardından, davetlilerin de katılımıyla yapılan kurdele kesimi ile birlikte hizmete girdi. El Emeği Çarşısı'nın açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ordu’da kadınlara özel çarşı açıldı
Ordu’da kadınlara özel çarşı açıldı
Ordu’da kadınlara özel çarşı açıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler