Ordu yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Ordu'da plajlar doldu.

Ordu yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu

Ordu’nun Fatsa ve Perşembe ilçelerindeki plajlarda insan yoğunluğu yaşanırken buralarda yer bulmak ise belli saatlerden sonra neredeyse imkansız. 

Özellikle Dolunay, Yalıköy ve Belice Mahallelerindeki plajlar tatilcilerin akınına uğradı. Vatandaşlar serinlemek için çareyi kendilerini Karadeniz'in serin sularına atmakta bulurken plajlarda ise ciddi derece yoğunluk oluştu. 

Karadeniz Bölgesi son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken özelikle Ordu ili bu illerin başında geliyor. Sıcaklardan bunalan vatandaşlar denizlere akın ederken bazı vatandaşlar ise yaylara giderek orada serinliyor. 

Fatsa Yalıköy Mahallesi sakinlerinden Lütfi Aydın, “Turizm gün geçtikçe bölgemizde artmaya başladı. Yerli ve yabancı turistler bölgemize gelerek tatillerini gerçekleştiriyorlar. Bizler de buraları kalabalık görünce mutlu oluyoruz. Doğası ve mavisiyle Ordu gerçekten gezilecek ve görülecek yerlerin başında geliyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler