Ordu valisine veda etti

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na veda yemeği düzenlendi.

Ordu valisine veda etti

Sakarya Valiliğine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu için veda yemeği düzenlendi. 


Valiler lararnamesi ile Sakarya Valiliğine atanan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu için Ordu Büyükşehir Belediyesi bir veda yemeği düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi önündeki Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen yemeğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, valilik personeli yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Ordu valisine veda etti

Yemekte konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Vali Balkanlıoğlu'nun Ordu'dan güzel izler bırakarak ayrıldığını ve bunun her valiye nasip olmayacağını söyledi. Yılmaz, "Kendisiyle gayet güzel bir şekilde uyum içinde çalıştık. Ordu'ya verdiği hizmetler sebebiyle kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu da kendisini Ordu'nun bir hemşerisi olarak gördüğünü belirterek, "Ordu benim için çok Özal bir yere sahip olan bir il olarak kalacak. Gösterdiğiniz ilgi ve destek için hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Ordu valisine veda etti

Konuşmaların ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Vali Balkanlıoğlu'na çiçek ve hatıra plaketi takdim etti.

Ordu valisine veda etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel