Ordu İranlı turistler için gün sayıyor

Araplardan sonra İranlılar da Ordu’ya geliyor.

Ordu İranlı turistler için gün sayıyor
Ordu’da turizm hareketliliği oluşturmak amacıyla başlatmış olduğu tanıtım faaliyetleri kapsamında, İranlı seyahat acenteleri ve gazeteciler 15 Haziran 2017 Perşembe günü Ordu’ya geliyor. 

İran’ın Tebriz, Shıraz, Isfahan ve Ahwaz bölgelerinde faaliyet gösteren 20 İranlı seyahat acentesi temsilcileri, tur operatörleri ve gazeteciler Türk Hava Yolları(THY)’nın sponsorluğunda, Ordu Valiliğinin daveti üzerine turizm destinasyonlarını ve potansiyelini yerinde görmek üzere Ordu’ya gelecek.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun tanıtımı için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirildiğini ifade etti. Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Karadeniz Bölgesi'nin doğal güzellikleri, Arap turistleri cezbettiğinden bölgemize Arap turistlerin yoğun bir ilgisi var. Bu ilgiyi daha artırmak ve Ordu’nun el değmemiş doğal güzellikleri Arap turistlere göstermek için yoğun bir gayret ve çaba gösteriyoruz. Bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz. Zira, son yıllarda ilimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısı ikiye katlamış durumda. Komşu ülke İran’da da Ordu’nun doğal güzelliklerinin ve turizm potansiyelinin tanıtılması çok faydalı olacaktır” dedi.

Ordu Valiliğinin hazırladığı program doğrultusunda Ordu’nun turistik mekanlarını gezecek olan İranlı seyahat acentesi temsilcileri, tur operatörleri ve gazeteciler, 2 gün sürecek Ordu programının ardından, Karadeniz bölgesinin diğer illerini de gezecek.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel