Ordu'da zabıta denetimleri devam ediyor

Ordu'da marketlerde, alışveriş merkezlerinde zabıta denetimleri devam ediyor.

Ordu'da zabıta denetimleri devam ediyor

 Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince market ve alışveriş merkezlerine yönelik denetimlerin artırıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlardan gördükleri olumsuzlukları zabıta ekiplerine bildirilmelerini isteyerek, "Ülkemizi ve vatandaşlarımızı ekonomik olarak dış güçlerden korumak yerine sıkıntıya sokmaya çalışanlara karşı gereken tedbirler alınacak." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen talimat doğrultusunda özellikle gıda sektöründe denetimlerin yoğunlaştırıldığını vurgulayan Tekintaş, şunları kaydetti:

"İlimizde esnaf olarak faaliyetini sürdüren tüm kardeşlerimize ifade etmek isterim ki Türkiye'ye ekonomik olarak zor günler yaşatılmak isteniyor. Cumhurbaşkanımızın iradesi ve liderliğinde ekonomik bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirler alındı. Ülke genelinde stoklama, fiyatlama ve bu fiyatları çeşitli bahanelerle artırma eğiliminde olan herkes için zabıtalar direk olarak görevlendirildi. Bizlerde Zabıta Daire Başkanlığımız başta olmak üzere ilçe zabıtalarımızla sahada denetimlerimizi yoğunlaştırdık." 

Tekintaş, denetimlerle ülkenin ekonomik olarak dış güçlerden korunmaya çalışıldığına işaret etti.

Haksız kazancın önüne geçmek için yürüttükleri denetimlerin aktif şekilde devam edeceğini belirten Tekintaş, şu değerlendirmede bulundu:

"Özellikle gıda sektöründeki olumsuzlukların giderilmesi için gerekli denetimler yapılarak, bir iki ay öncesi fiyatları ile bugünkü fiyatların kıyaslaması yapılacak. Gerekirse stok ve benzeri hususta ülkemizi ekonomik olarak sıkıntıya sokmaya çalışanlara yönelik ilgili tedbirler alınacak. Bu vatan bizim. Bu vatanda yaşanacak her türlü olumsuzluk hepimizi rahatsız edeceği için dikkatli olunması gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler