Ordu'da yangın

Ordu'da bir evde çıkan yangında iki çocuk ölümden son anda kurtarıldı.

Ordu'da yangın

Ordu'nun Ünye ilçesinde evde çıkan yangında iki çocuk komşuları tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Güzelbosna Sokak'ta 5 katlı binanın zemin katındaki Mehmet Baş'a ait evde yangın çıktı.

Komşuları Serdar Çözeli, yangının olduğu eve girerek evde bulunan 13 ve 18 yaşlarında iki çocuğu dışarı çıkardı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangın evde hasara neden oldu.

Sinir krizi geçiren anne Nurgül Baş ise ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangının görgü tanığı olan komşuları Serdar Çözeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, eve girdiğinde kız çocuğunun içerde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yangını söndürmeye çalışıyordu. Ocakta bir şey yaparken koltuk alev almış. İçeri girdiğimde koltuklar yanıyordu. Ben çocukları dışarı çıkardım. Yapacağımız bir şey yoktu. Biz çocukları çıkarttık. Çok ağır duman vardı. Söndürecek bir şeyimiz yoktu. İtfaiyeyi ve ambulansı aradık, geldiler. Can kaybı olmaması güzel bir şey, ama mal kaybı var. İki çocuk vardı benim geldiğimde, anne baba sonradan geldi. Annesini benim telefonumdan aradılar. Ben içeri girdiğimde koltuklar yanıyordu. Odada aşırı duman vardı, giremiyorduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler