Ordu'da herkes onu arıyor!

100 kişilik ekiple minik Mert Efe aranıyor

Ordu'da herkes onu arıyor!
Ordu'nun Fatsa ilçesinde 3,5 yaşındaki çocuktan dün  akşamdan bu yana haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Yukarıbahçeler Mahallesi'nde 3,5 yaşındaki Mert  Efe Olmuş, dün akşam evinin önünde oynarken kayboldu. Bunun üzerine anne Emine ve  baba Zikrullah Olmuş, Jandarma ekiplerinden yardım istedi.

Mahalleye gelen jandarma, çocuğun bulunamaması üzerine afad, UMKE,  Ordu Büyükşehir Belediyesi ve diğer ekiplerden destek istedi. Yaklaşık 100  kişilik ekip, çocuğun bulunması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, gazetecilere yaptığı  açıklamada, gece ihbarı alınca ekipleri bölgeye gönderdiklerini söyledi.

Aramaların sürdüğünü ancak çocuğa henüz ulaşamadıklarını anlatan Işık,  "Küçük çocuğu bir an önce sağ bularak ailesine teslim etmeyi ümit ediyoruz."  dedi.

Mahallenin muhtarı Bünyami Ozan ise arama ekiplerine ellerinden  geldiğince destek olduklarını belirterek, "Şu ana kadar fındık bahçeleri, dere  yatakları gibi birçok yerde arama yaptık. Ancak sonuç alamadık. İnşallah küçük  çocuğa bir an önce ulaşırız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel