Ordu'da eski başkan hakkında karar verildi

Ordu'da bir kişiyi vuran 2 kişiyi rehin alan eski başkan hakkında karar verildi.

Ordu'da eski başkan hakkında karar verildi

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde muhasebecisini vurduktan sonra eşini ve bir akrabasını rehin alan eski belediye başkanı çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, adliyeye çıkarken zafer işareti yapması ise dikkat çekti.

Olay, ilçeye bağlı Başköy Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2009-2014 yılları arasında Kabadüz Belediye Başkanı olarak görev yapan O.A., kendisine ait şirketinde çalışan muhasebecisi T.Ç. isimli kişiyi silahla bacağından yaraladı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini fark eden eski başkan O.A., eşi ve bir akrabasını rehin alarak, polis ekiplerinin eve girmesine izin vermedi. Bunun üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri, müzakereci polisler ve özel harekat polisleri sevk edildi.

Ordu'da eski başkan hakkında karar verildi

KAYMAKAM İKNA ETMİŞTİ

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un da devreye girmesi sonucu yürütülen titiz çalışma sonrası, olay yerine gelen Kabadüz Kaymakamı Necdet Uçar, eski belediye başkanı O.A. ile bir süre görüşerek, ikna etmeye çalışmış, Kaymakam Uçar’ın ikna çabaları sonrası eski başkan O.A. teslim olarak emniyete götürülmüştü.

“HEPİNİZİ ÖLDÜRECEKLER”

Emniyetteki işlemleri tamamlanan eski belediye başkanı O.A.’ın, adliyeye sevk edildiği esnada "Hepinizi öldürecekler hepinizi. Bütün milleti öldürecekler. Beni öldürüyorlar kardeşim" demesi ise dikkat çekti.

Eski başkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ordu'da eski başkan hakkında karar verildi

Ordu'da eski başkan hakkında karar verildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel