Ordu'da acılı annenin feryadı

Ordu'da balıkçı teknesi ile Gürcistan'a giden oğlu ortadan kaybolan anne yardım bekliyor.

Ordu'da acılı annenin feryadı

Ordu’da 25 Ocak tarihinde denizde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Bahadır Türkyılmaz'ın annesi 108 gündür deniz kenarında her gün oğlunun yolunu gözlüyor. 


İki yıldır balıkçı teknesinde çalışan ve Karadeniz’de balık avına katılan Bahadır Türkyılmaz (17), 25 Ocak tarihinde çalıştığı balıkçı teknesi Gürcistan-Abhazya karasularında iken bir anda gemiden kayboldu. Denize düştüğü iddia edilen Bahadır Türkyılmaz’dan bir daha haber alınamadı.

10 yıl önce eşinden boşandığı için oğlu ile birlikte kalan anne Safiye Çetin, oğlundan haber almak için çalmadık kapı bırakmadı. Ancak hiç bir sonuç alamayan acılı anne Safiye Çetin, 108 gündür Ordu sahilinde denizin ufuklarına bakarak oğlunun yolunu gözlüyor.

Elinde oğlunun fotoğrafı ile ufuklara bakarak ondan bir haber bekleyen acılı anne Safiye Çetin, Anneler Günü'nün kutlandığı bir günde büyük acı yaşadığını söyledi. Acılı anne Safiye Çetin, “Oğlumdan haber yok. Kıyafetlerini bana verdiler ama bazı kıyafetleri yok. Ölüsü yok, dirisi yok. Başbakana mektup gönderdim ama haber gelmedi. Bana yardım eden yok. Bütün kapılar yüzüme kapanıyor. Hiç kimse bir şey söylemiyor. Ne olur yardım etsinler oğlumu bulayım” diyerek çaresizliğini vurguladı.

Ordu'da acılı annenin feryadı

“ABHAZYA’DAKİ CESET OĞLUMA AİT DEĞİL”

Oğlunun kaybolduğu süre içinde hiç karaya çıktığına ilişkin bilgi alamadığını, denizde cesedinin de bulanamadığını belirten Safiye Çetin, ”Karaya çıksa bir şekilde beni arardı. Abhazya’da denizde 20 günlük bir ceset bulmuşlar bana gösterdiler ama o değildi. 20 günlük ceset çıkıyor ama benim çocuğum neden çıkmıyor. Böyle çaresiz bekliyorum. Sesimi duyurmaya çalıştım ama kimse beni duymuyor. Birisinin çocuğu kaybolsa dünyayı yıkıyor ama ben bir şey yapamıyorum. Kimse bana yardım etmiyor. Çaresizce burada her gün bekliyorum” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’a çağrıda bulunan Safiye Çetin, “Başbakanım sizden yardım istiyorum, yalvarıyorum. Ne olur yardım edin oğlumu bulayım” diye seslendi.

Ordu'da acılı annenin feryadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel