Kedinin peşinden giden minik Mert 24 saat sonra bulundu

Kömür isimli kedinin peşine giderek yaklaşık 24 saat ortadan kaybolan 3 yaşındaki Mert Efe Olmuş, geceyi fındık bahçesinde geçirdiğini ve çok korktuğunu söyledi.

Kedinin peşinden giden minik Mert 24 saat sonra bulundu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde evin kedisi Kömür’ün peşine giderek yaklaşık 24 saat ortadan kaybolan Mert Efe Olmuş’un ailesi minik oğullarının bulunmasından dolayı büyük sevinç yaşıyor. 


Kedisinden biran olsun ayrılmayan ve onunla devamlı oyunlar oynayan Mert Efe, kedisi Kömür’ü çok sevdiğini söyledi.

Evinin önünde kedisi Kömür ile oynarken ortadan kaybolan ve AFAD, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Kurtarma Birimi, jandarma ve vatandaşların yoğun aramaları sonucunda ortadan kaybolduktan yaklaşık 24 saat sonra evlerine 1 kilometre uzaklıktaki Engiz mevkisinde vatandaşlar tarafından bulunan 3 yaşındaki Mert Efe Olmuş’un ailesi oğullarına sağ salim kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Vatandaşlar tarafından bulunduktan sonra hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Mert Efe’nin herhangi bir sağlık probleminin olmadığı belirlendi.

Kedinin peşinden giden minik Mert 24 saat sonra bulundu

AİLE ÇOK MUTLU

Oğlunun bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten anne Emine Olmuş, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ salim bulduk oğlumuzu. Herkes bizimle bir oldu ve tüm bölgeyi didik didik aradılar. Gece uyku bile uyumadılar. Herkes işini gücünü bıraktı ve Mert Efe’yi aradılar. Bulunmasından dolayı bugünleri bayram havasında geçiriyorum. Kedisi ile devamlı oynuyor. Onu yanından hiç ayırmıyor. Gece korktuğunu söyledi ve bahçede uyuduğunu söyledi bana. Allah’ım oğlumu korudu. Kendisine kavuştuktan sonra sabaha kadar çamurlu ellerini öptüm” dedi.

Kedinin peşinden giden minik Mert 24 saat sonra bulundu

Oğlunun vücudunda küçük çiziklerin olduğunu söyleyen anne Olmuş, “Allah’ım onu bizlere bağışladı. Dualarımız kabul oldu” diye konuştu.

Baba Zikrullah Olmuş, küçük oğlunun ortadan kaybolduktan sonra herkesin aradığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Baba Olmuş, “Kedisini çok seviyor. Her yerde kedi gördüğünde peşini bırakmıyor. Eve bile kedi istiyor. Oğlum bulunmadan önce bulunduğu yerde sıcaktan bunalmış ve üzerindekileri çıkararak serinlemeye çalışmış. İstanbul’da ikamet ediyoruz ve Fatsa’ya babam ameliyat olduğu için geldik” diye konuştu.

Geceyi fındık bahçesinde uyuyarak geçiren Mert Efe, çok korktuğunu ve sesini duyurmak için ‘anne’ diye bağırdığını, sonrasında da uykusunun gelip bahçede uyuduğunu söyledi. 

Ailesi Mert Efe’nin bulunmasının ardından eş dost ve akrabalarının katılımıyla evlerinde Mevlid-i Şerif okuttular.

Kedinin peşinden giden minik Mert 24 saat sonra bulundu

Kedinin peşinden giden minik Mert 24 saat sonra bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel