Kamu kurumlarında 'ikramlıklar' kaldırıldı

Ordu Valisi Tuncay Sonel, kolonya dışındaki tüm ikramlıkların yasaklandığını açıkladı.

Kamu kurumlarında 'ikramlıklar' kaldırıldı

Ordu Valisi Tuncay Sonel, korona virüsü ile mücadele tedbirleri kapsamında, kamu kurumlarında kolonya dışındaki tüm ikramlıkların yasaklandığını açıkladı.

Vali Tuncay Sonel basın mensuplarına yaptığı açıklamada, korona virüsün (Kovid-19) dünyada ve Türkiye’de olduğu gibi, Ordu’da da artış gösterdiğini ifade etti. Vatandaşların, belirlenen kurallara titizlikle uymaları gerektiğini aktaran ve vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Vali Sonel, “Bu bayram dikkat edelim, toplu olarak bayramlaşmayalım, sarılmayalım, el öpmeyelim ve selamlaşmayı mesafeli olarak yapalım, lütfen dikkat edelim” dedi.

Kamu kurumlarında kolonya dışındaki ikramlıklar kaldırıldı
Kamu kurumlarında çerez, çay ve kahve gibi ikramlıkların bugün itibariyle kaldırıldığını da aktaran Vali Tuncay Sonel, “Bugün itibarıyla kamu kurumlarında kolonya dışında ikramı da kaldırdık. Çay, kahve ve çerez gibi ikramlarda bundan sonra yapılmayacak, gelen misafirlere sadece kolonya ikramı olarak. Bunun gibi bahçelerde, parklarda ve çarşıda Allah rızası için bu hayata alışalım, maskeyi takalım, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat edelim” diye konuştu.

Ordu Valisi Tuncay Sonel ayrıca, insanların mecbur kalmadıkça düğün, nişan ve cenaze merasimlerine katılmamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler