Hayırsever işadamı Ordu'ya okul yaptırıyor

Ordu Valiliği’nde, bir iş adamı tarafından Aybastı ilçesinde yaptırılacak okul için protokol imza töreni düzenlendi. 

Hayırsever işadamı Ordu'ya okul yaptırıyor
Ordu’nun Aybastı ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde bulunan mevcut okul yıkılarak, iş adamı Orhan Güner tarafından Aybastı ilçesinde yaptırılacak 2 katlı ve 12 derslikli ilk-ortaokul için, Ordu Valiliği’nde protokol imza töreni gerçekleşti. Valilik makamında gerçekleşen imza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, anlamlı ve değerli bir proje içerisinde olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Vali Yavuz, “Hepimizin bildiği gibi inancımızda da amel defteri kapanmayacak amellerden bir tanesi de eğitime yapılan yardımlar. Bugün çok kıymetli iş adamımız Aybastı’da 12 derslik bir eğitim yuvası kazandıracak. Bu cömert tavrın, diğer iş adamlarımıza ve hayırseverlerimize de örnek olmasını diliyoruz” dedi. 

İş adamı Orhan Güner ise okulun kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, “Üzerimize düşeni inşallah en kısa zamanda yapacağız. İstanbul’da çelik prefabrik yapılar ve hammaddelerini üreten bir kurumuz. İnşallah okulumuzu kısa sürede okulumuzu yapıp, eğitim yılına yetiştireceğiz. Allah nice hizmetleri nasip etsin” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Vali Seddar Yavuz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Serdar Yurdabakan ve iş adamı Orhan Güner arasında protokol imzalandı. 
İmza törenine ayrıca, Aybastı Kaymakamı Refik Özsoy ve Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel