Gençler minik öğrencilerle buluştu

Gençlik Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte Fatsa’dan Aslancami Mahallesi’ndeki okula gönül köprüsü kuruldu.

Gençler minik öğrencilerle buluştu

Ordu'da Fatsa Gençlik Merkezinin ‘Orda Bir Köy Var Uzakta’ projesi kapsamında Fatsa Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Aslancami Onaokulunda eğitim gören miniklerle bir araya geldi.

Gençlik Merkezi tarafından organize edilen etkinlikte Fatsa’dan Aslancami Mahallesi’ndeki okula gönül köprüsü kuruldu. ‘Mesleğimi Öğreniyorum‘ projesiyle de ilişkilendirilen bu çalışmada gençlerin gelecekteki meslekleriyle ilgili tecrübe kazanmaları da amaçlandı. Sabahın ilk ışıklarında Gençlik Merkezinde bir araya gelen gençler Aslancami’nin yolunu tuttular.

Ülkenin farklı bölgelerinden Fatsa’ya okumaya gelen gençler bu bahaneyle Fatsa ve çevresini görme fırsatı buldular. Eğlenceli bir yolculuğun ardından okula ulaşan gençler okul idaresi ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin yaptığı açıklamada, "Gençler çocuklarla el boyaması, yüz boyaması ve çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçirdiler. Yapılan aktiviteler üniversite öğrencilerinin mesleklerinde tecrübe ve özgüven kazanmalarını arkadaşlarıyla oyunlar oynayan çocukların ise kaynaşmasını ve yüzlerini gülmesini sağladı. Uzun bir aradan sonra çocukluk yıllarına geri dönen üniversite öğrencileri mutluluğun kaynağının uzakta değil dokunmuş olduğu bir yürekte olduklarını ifade ettiler. Verilen hediyeler ve ikramlar miniklerin tebessümünü arttırdı. Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü sadece Fatsa’daki okullarda değil diğer köy ve kasabalarda eğitim gören öğrenciler ve gençlerle yeni proje ve faaliyetlerle birlikte olmaya devam ederek farkındalık oluşturacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel