Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt: Otobüs bileti fiyatları uçak bileti fiyatlarını geçti"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, son zamanlarda hızla artan akaryakıt fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt: Otobüs bileti fiyatları uçak bileti fiyatlarını geçti"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, son zamanlarda hızla artan akaryakıt fiyatları ile ilgili sitem etti. Kurban bayramının da yaklaşması ile birlikte şehirler arası seyehatlerin zor olacağını vurgulayan Enginyurt, aynı zamanda otobüs fiyatlarındaki fahiş artışa da değindi. Enginyurt şu sözlerle konuşmasını sürdürdü:

"Bayram geliyor millet bayram hazırlığı yapıyor. Dedeler torunlarına kavuşma hasreti yaşıyor. Aileler köylerde hasret gidermek istiyor. Ama gel gör ki otobüs fiyatları uçak fiyatlarını solladı! Akaryakıt zamları sebebiyle firmalar zam üstüne zam yapıyor. Millet kara kara düşünüyor.

Ey iktidar mensupları bizi kıskanıyor dediğiniz Amerika, akaryakıtta 3 ay vergi indirimine gitti! Almanya, Hollanda, Fransa’da vergi indirimine gidiyor! Siz ne yapıyorsunuz? Ek bütçeyle vergi getiriyor, milletin sırtına binmeye devam ediyorsunuz. Akaryakıt fiyatları 30 lirayı geçti diyor millet perişan yazarkasa fırlatıyor siz ısrarla akaryakıta zamma devam ediyorsunuz. Ek bütçede 1 trilyon gelir beyan ettiniz, millete yeni vergi bindirdiniz! Yeter artık bu zulme dur deyiniz! Akaryakıttan 7,5 lira vergi alıyorsunuz bu vergiden vazgeçiniz. Millet bayramda karanlık günler yaşamasın hasret çekmesin diyorsanız acilen akaryakıtta indirime gidiniz milletin yüzünü güldürünüz yoksa bu millet size sandıkta çok ağır hesap soracak!" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler