Darısı Trabzon 'un başına

Ordu Büyükşehir Belediyesinden çağdaş yürüyen merdivenli üst geçit!

Darısı Trabzon 'un başına
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hale getirildi
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Enver Yılmaz, bu üst geçit ile engelli ve yaşlı vatandaşların mağduriyetinin giderileceğini, proje kapsamında çalışmaların tamamlanarak yürüyen merdivenli ilk üst geçidin açılışa hazır hale getirildiğini söyledi.

 Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde teleferik alt istasyon bölgesinde inşa edilen asansörlü ve 4 adet yürüyen merdivenli üst geçidin Ordu’da önemli bir eksikliği ortadan kaldırdığını söyleyen Başkan Yılmaz, “Ordumuzun eşsiz sahilinin güzelliğinden faydalanmak, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın da hakkıydı.

Bu zamana kadar özellikle yaz aylarında artan trafik yoğunluğu, onların sahil ve teleferiğe ulaşımını zorlaştırıyordu. Göreve geldiğimiz günden bu yana bize iletilen ve eksikliği hissedilen projemiz için kolları sıvadık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel