Buraya gelen stresten kurtuluyor

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde bulunan Ablak Kayası’na her yıl yerli ve yabancı turistler tarafından gösterilen ilgi artıyor.

Buraya gelen stresten kurtuluyor

Kabadüz ilçesini ziyaret eden yerli ve yabancı turistler mutlaka Ablak Kayası’ndan Geçilmez Kanyonu’nu izliyor. Kabadüz Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, ilçeye günü birlik ve hafta sonları gelen turistlerin doğal zenginlikler arasında muhteşem bir tatil geçirdiklerini kaydetti.

Kabadüz ilçesinin birçok güzelliği içinde barındırdığını ifade eden Özerden, "İlçemiz Çambaşı Yaylası Karadeniz Bölgesi’nin adeta bir incisi olma yolunda hızla ilerliyor. Yaylamızı ve ilçemizi özel kılan zirveler, kanyonlar, şelaleler ve uçsuz bucaksız ormanlar adeta buraya gelenleri kendisine bağlıyor. Bu bağlamda Ablak Kayası gerçekten mükemmel ötesi bir yer. Buraya her gelen adeta kendinden geçiyor. Ablak Kayası üzerinden izlenen uçsuz bucaksız orman ve Geçilmez Kanyonu insanları stresten kurtarıyor. İnşallah tanıtımlarla burayı gözde yerlerden birisi yapmayı arzu ediyoruz" dedi.

Özerden, herkesi mutlaka Ablak Kayası’nı görmeye davet ettiğini sözlerine ekledi.

Ablak Kayası’nı ziyaret eden Kafile Başkanı Emine Fatoğlu Topkaya ise, "70 kişilik bir gurupla Çambaşı Yaylası’na geldik. Kabadüz Kaymakamlığı yetkilileri ısrarla Ablak Kayası’nı görmemizi tavsiye ettiler. Şimdi hepimiz burayı görmekten çok mutlu olduk. İnşallah en kısa süre içinde yine burayı ve bütün ilçeyi ziyaret edeceğim, Ablak Kayası bölgenin parlayan yıldızı" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel