Bebeğinin arabası ekmek teknesi oldu

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan bir kadın, kocasının bıraktığı simit satma işini bebeğiyle birlikte bebek arabasında devam ettiriyor. 

Bebeğinin arabası ekmek teknesi oldu
Geçimini simitçilikle sağladığını belirten Hayriye Yıldırır (26), "Eşimle beraber tek çocuğumuzla geçimimizi zor şartlar altında sağlıyoruz. Simit tezgahım olmadığı için mecbur bebek arabasında satmak zorundayım. Çocuğumun iki tarafında böbrek hastalığı var, bir tarafını ameliyat ettirdim ama diğer tarafını ameliyat ettirecek gücüm yok. 20 gündür bebek arabasında simit satmaya başladım. Eşim Kenan Yıldırır daha önce simit satıyordu. Benden simit almıyorlar diye satmaktan vazgeçti, o yüzden eşimin bıraktığı işi ben devam ettirme kararı aldım" dedi.

“Çocuğumun maması, evimin elektrik ve suyunu çalıştığım parayla ödüyorum”
Eşinin daha önce böbrek rahatsızlığı yaşadığını belirten Hayriye Yıldırır, "Eşim böbrek ameliyatı olduğu için çalışırken de zorlanıyor. Hem eşim hem çocuğumda böbrek rahatsızlığı devam ettiği için mecburen evimin geçimini ben sağlamak zorundayım. Çocuğumun maması, evimin elektrik ve suyunu çalıştığım parayla ödüyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler