Avukat ile öğretmen eşini ölüm ayırdı

Avukat ile öğretmen eşi kazada hayatını kaybetti.

Avukat ile öğretmen eşini ölüm ayırdı

Ordu'da minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada avukat ile öğretmen olan eşi hayatını kaybetti. 

Kaza, Gülyalı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Giresun'dan Samsun yönüne giden J.M. yönetimindeki ZZ 910 0Z Gürcistan plakalı minibüs, Ordu-Giresun Havalimanı mevkisinde Tuncay Yazıcıoğlu'nun kullandığı 28 ED 998 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan sürücü ve eşi Günay Yazıcıoğlu, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartıldı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Sürücü Tuncay Yazıcıoğlu kaldırıldığı özel bir hastanede, Günay Yazıcıoğlu ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Öte yandan, avukat olan Tuncay ve emekli öğretmen Günay Yazıcıoğlu'nun, il dışına çıkacak olan çocuklarını havalimanına yetiştirdikten sonra dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi. 

Sürücü J.M. gözaltına alınırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor. 

Avukat ile öğretmen eşini ölüm ayırdı

Avukat ile öğretmen eşini ölüm ayırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler