Artvinli yazar Ordu'da imzaladı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Artvinli yazar-öğretmen Erdal Kara, ‘Soğuk Bir Kış Güncesi‘ ve ‘Sarı Buğday Mavi Umut’ isimli roman türündeki kitaplarını okuyucularla buluşturdu. 

Artvinli yazar Ordu'da imzaladı

Yazar-öğretmen Erdal Kara’nın, roman türündeki ‘Soğuk Bir Kış Güncesi’ adlı ilk kitabının ardından 2. kitabı ‘Sarı Buğday Mavi Umut’ adlı eserinin imza günleri sürdürüyor.

Fatsa Atatürk Parkı'nda gerçekleşen imza günlerinde öğrenciler ve vatandaşlar kitaplara büyük ilgi gösterdiler.

Fatsa’daki imza günü sonrası açıklamalarda bulunan Erdal Kara, “Fatsa’da imza günlerime devam ediyorum. Gördüğüm ilgi beni çok mutlu ediyor. Emeğimizin karşılığını görmek bizim bu işe daha fazla emek vermemizi sağlıyor. İmza günlerim bölgede devam edecek. Televizyon, internet bilişim teknolojilerinin, çocuklarımızı ve gençlerimizi bir ağ gibi kuşatarak ruhlarını kötürümleştirdiği bir çağda yaşıyoruz. Bu ağ teknolojileri çocuk ve gençlerimizin çok değerli zamanlarını çaldığı gibi, özgürlüklerini de ellerinden almaktadır. Çocuk ve gençlerimizin özgür düşünebilme yeteneklerinin yok olmasına asıl neden olansa, kitap okuma etkinliğini yok etmesidir. İşte tam da böyle bir dönemde çocuklarımızı ve gençlerimizi kitaplarla buluşturup okumanın başka hayatları, başka dünyaları ve bizim dışımızda var olan gerçekleri fark etmelerini, empati duymalarını sağlamaya çalışıyorum. İmza günüme ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Artvinli yazar Ordu'da imzaladı
Artvinli yazar Ordu'da imzaladı




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler