Apartmandaki uyarı yazısı görenleri şaşırtıyor!

Balkondan atılan sigara külü ve izmaritten bıkan yönetici, izmariti uyarının üzerine sabitleyerek, komşularına seslendi.

Apartmandaki uyarı yazısı görenleri şaşırtıyor!

Ordu’da bir apartmanın duyuru panosuna asılan yazı, ‘işte yurdum manzaraları’ dedirtti. 

Akyazı Mahallesi’nde bir apartmanın üst katındaki balkonda sigara içen ve izmaritini dışarı atan komşular, apartman yöneticisinin sabrını zorladı. Atılan sigara külleri ve izmarit, yöneticinin balkonuna gelince ortaya ‘Karadeniz’ usulü bir uyarı yazısı çıktı. Apartman yöneticisi, kağıda yazdığı “Apartman sakinlerinin dikkatine. Kimse balkonlardan sigara izmariti artı sigara külü atmasın. Bu izmarit kime aitse 4 nolu dairenin ön balkonuna düşmüştür” uyarısı ile komşularına seslendi, balkonuna düşen izmariti de raptiye ile kağıdın üzerine sabitledi. 

Uyarı ve üzerindeki izmariti apartman sakinlerinin dikkatini çekerken, ortaya ise ‘işte yurdum manzaraları’ dedirten örnek çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel