Altınordu’da 82 km asfalt seferberliği

Altınordu Belediyesi tarafından 2018 yılı sonuna kadar yapılması planlanan 82 km’lik sıcak asfalt çalışmasının başlaması ile birlikte Karapınar Mahallesi sıcak asfalt konforuna kavuşuyor.

Altınordu’da 82 km asfalt seferberliği

30 Mart yerel seçimlerinden bu yana 53 km’lik sıcak asfaltı milletin hizmetine sunan Altınordu Belediyesi 2018 yılında yapacağı 82 km’lik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çalışma yürüten Altınordu Belediyesi daha önce alt yapısını tamamladığı Karapınar Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Altınordu Belediyesi ekiplerinin hummalı bir şekilde sıcak asfalt çalışması yürüttüğü Karapınar Mahallesi mezbahane bölgesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yıllardır sıkıntıların yaşandığı bir bölgeyi sıcak asfalta kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 30-40 yıldır çözülemeyen bir sorunu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Tekintaş, “Sıcak asfalt çalışmalarına Karapınar Mahallesi’nden start verdik. Karapınar Mahallesi’nin en sıkıntılı yerlerinden bir tanesi olan mezbahane bölgesini sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Çok kısa bir süre de bu bölgedeki çalışmalarımızı tamamlayarak milletimizin hizmetine sunacağız. Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alana yıllardır söz verilmiş ama seçim sonrası unutulmuş. 30-40 yıldır aynı durumun yaşandığı Karapınar’ın en zor bölgesinde böyle bir çalışma yapıyor olmakta bizim için ayrı bir mutluluk” dedi.

Karapınar Mahallesi’ndeki çalışmaların tamamlanması ile Düz Mahalle’de hazır olan yerlerin tamamlanacağının altını çizen Başkan Tekintaş, 2018 yılının sonunda çalışmaların söz verildiği şekli ile tamamlanacağını vurguladı. 82 km’lik sıcak asfalt çalışmasında çalışmaların durmaksızın devam edeceğine dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Karapınar Mahallesinde yaptığımız çalışmalar bir başlangıç. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Düz Mahalle’de hazır olan yerlere ve 2. Sanayi’de söz verdiğimiz yerlere geçerek çalışmalara devam edeceğiz. İlçe genelinde yürüttüğümüz çalışmalarla 82 km’lik sıcak asfalt çalışmasını 2018 yılının sonunda söz verdiğimiz şekilde tamamlamış olacağız. Yapılan hizmetlerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler