“2053 ve 2071’i gençler inşa edecek”

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, partisinin gençlik kolları ile buluşarak istişare toplantısında yerel seçimlerle ilgili değerlendirmeler gerçekleştirdi.

“2053 ve 2071’i gençler inşa edecek”

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır "Maziden atiye kurduğumuz köprünün yeni emanetçileri olan gençlerimize güveniyoruz” dedi.

Gençlerimize çok önem veriyoruz diyen Başkan Cenan Kır, "Gençlerimizin her daim arkasında durmaya devam ettik, bundan sonra da her daim yanlarında olmaya gayret göstereceğiz. Çünkü gençlerimiz geleceğin milletvekilleri, belediye başkanları olarak karşımıza çıkacaklar. Biz gençlerden hangi alanda çalışırlarsa çalışsınlar bulundukları alanda en iyisi olmalarını istiyoruz. Şimdi 2023 hedeflerimize ulaşarak, bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları taçlandırmak istiyoruz. Sizlere de miras olarak 2053 ve 2071 vizyonlarımızı bırakıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 2053’ü biz göremeyeceğiz, 2071’i biz göremeyeceğiz ama inanıyorum ki siz göreceksiniz, siz inşa ve ihya edeceksiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel