Ömer Yıldız'dan 2023 mesajı! "2023 yılı, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat..."

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız yeni yıl mesajı yayınladı.

Ömer Yıldız'dan 2023 mesajı! "2023 yılı, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat..."

Yıldız “yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çabalayarak, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağız.” dedi.

Ömer Yıldız şu ifadeleri kullandı;

“Meşakkatli bir süreç sonucunda 2010 yılında kurduğumuz üniversitemizin bu günlerde 12. Kuruluş yılını kutlamaktayız. İnsanlığa değer katan, hayat boyu öğrenme becerilerine sahip girişimci bireyler yetiştirmek ve evrensel nitelikte bilgi, teknoloji ve toplumsal hizmet üretmek misyonuyla Pelitli yerleşkemizde 218 öğrencimiz ile başladığımız eğitimimize bugün 6 binden fazla öğrencimizle dört ayrı yerleşkemizde devam ediyoruz. Her geçen yıl üniversitemizi hem akademik açıdan hem de fiziki olarak büyütmeye çalıştık. Yalnız hedeflerimize 12. Yılda ulaştığımızı söyleyemeyiz. Çünkü bölgemizde toplumumuzun beklentilerine yanıt vermek zorundayız. En büyük beklenti ise Hukuk, Tıp, Diş, Eğitim ve Spor Fakültelerinin kurulmasıdır. Bölgemiz aday öğrencilerinin ve ailelerinin en büyük beklentisi bunlardır. 

Bugüne kadar mezun ettiğimiz 12 binden fazla öğrencimizin büyük çoğunluğu kamu ve özel sektörde iş hayatına başlamıştır. Ülkemizde ve dünyanın dört bir köşesinde mesleklerini en iyi şekilde devam ettiren tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bölgemize ve dünyaya hizmet etme taahhüdünü 12 yıldır sürdüren Avrasya Üniversitesi, topluma daha fazla dokunmayı ve toplumsal sorunlara bilimsel çözümler üretmeyi hedeflemektedir. Biz ne kadar topluma dokunabilirsek toplum da bizi o kadar yukarı kaldıracaktır. Şu andan itibaren, bizim mücadelemiz artık budur. Geleceğimizi de geçmişimizden aldığımız güçle yapılandıracağız. 
Acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıp, yepyeni bir yıla daha adım atıyoruz. Avrasya Üniversitesi ailesi olarak, ülkemizin gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla yoğun bir çaba ile çalışıp, 2022 yılını geride bıraktık. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla kalitesini her geçen gün artıran üniversitemizin, 2023 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancımız tamdır.

Bu duygular ile yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çabalayarak, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkaracağız. Başarılarla ve örnek projelerle, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız yeni bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum. Bugüne kadar her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz medya kuruluşlarımızın değerli yöneticileri ve değerli basın mensuplarına bir kez daha teşekkür etmeyi borç biliriz.

Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler