Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda dolunay 03-07-2017

9 Temmuz 2017 Pazar günü sabah saat 06 sularında Oğlak burcunun 17 derecesinde oldukça önemli bir dolunay gerçekleşiyor. Yengeç-Oğlak ekseninde gerçekleşecek olan Dolunay; Güvenlik, aile, yerleşim, amaçlar ve sorumluluklarımızı güncelleyecek. Yine kontrol dışı olayların açığa çıkacağı süreci vurgulayan Dolunayın etkisi; Devlet ve yönetimle ilgili krizleri öne çıkarırken, Uluslar arası konular, aile ve toprak güvenliği, çalışan kesimin günlük nafakaları gibi konuların yanında, Genç erkeklerin olabilecek bazı şanssızlıklarına da dikkat çekiyor. (Lütfen dikkat ediniz gençler). Büyük dönüşüm ve sonlanmalar getirecek olan Dolunay, baskılı sürecinde açığa çıkacağını gösteriyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda belirleyici olan Oğlak burcu Dolunayı; Temel alt yapınızla ilgili dönüşüm sürecini başlatırken, ev kazalarına dikkat ediniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik kariyer, Hukuki konular, seyahatler ve ticari konuların birisi ile ilgiliyseniz Oğlak burcu Dolunayı ile şartlarınız netlik kazanıyor. Zihinsel gerginliklere dikkat.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortak gelir, eş parası, nafaka, miras, sigorta gibi konular, Oğlak burcu Dolunayı ile netleşiyor. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, ortaklıklarınız, davalar ve sözleşmeleriniz Oğlak burcu Dolunayı ile netlik kazanıyor. İş kariyer alanında ki değişim şartlarınızı zorluyor. Çocuklarınızın eğitim ve günlük iş hayatlarında büyük dönüşüm, Dolunayla birlikte görünür hale geliyor.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük iş temponuz, çalışma şartlarınız ve sağlıkla ilgili konular, Oğlak burcu Dolunayı ile netlik kazanacak. Yeni psikolojik süreciniz, sizin temel alt yapınla ilgili değişiklik yapacağınızı gösteriyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklarınızın şartları, Aşk, hobiler ve sanatla ilgiliyseniz bu dolunayla birlikte koşullar netleşiyor. Plan ve projelerinizde ki değişim daha görünür hale geliyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, aile, yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili bir konu varsa; Oğlak burcu dolunayı ile değişim sürecine giriyor. İş kariyer alanında olacak olan girişimlerinizde ki baskılı sürece dikkat.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, yazışmalarla ilgili konular Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili baskılı süreç sizi yoracak.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Bütçeniz, gelir ve harcamalarınız Oğlak burcu dolunayı ile netleşerek şartlarınızı belirleyecek. Çocuklarınızın iş kariyer alanında ki zorunlu dönüşümü yorucu gözüküyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel girişimleriniz, içinde bulunduğunuz koşullar ve sağılığınız Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Ortak projelerde zorunlu değişim sizi zorlayacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Okul, hastane, hapishane gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, şartlarınız açığa çıkıyor. Sağlığınıza dikkat ediniz. İş alanında ki gelişmeler baskılı ve zorlayıcı süreci gösteriyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Proje, plan, ekip çalışmalarınızla ilgili konular, Oğlak burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Zorunlu değişime hazır olunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR