Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda ay tutulması 29-06-2020

Büyük sonlanmaya hazır mısınız? Evet, yaklaşık iki yıldır Yengeç-Oğlak ekseninde süren tutulma serisi 5 Temmuz 2020 tarihi ile sonlanıyor. Oğlak burcunun 13 derecesinde gerçekleşecek olan tutulma hedeflenen her şeyi temizleyerek planlı bir şekilde sonuçlandırıyor. Satürn Oğlak burcunun 29 derecesinde retro halinde; bu duruma göre ilerleyen gelişmelerde yavaşlama olabileceği gibi geçmişte hesaplanmış fakat halledilmemiş birçok konuya da çözüm bulmamız için fırsatlarda yakalayacağımızı da ön görüyor. Oğlak burcu, burçlar kuşağında devlet, otorite, bürokrasi ve iş dünyasını temsil eder. Bu tutulma özellikle iş koşullarını ve maddi kaynakları ilgilendiren konularda tamamlanma getirecek. Olacak olan sonlanmalar sağlık ve hijyenle ilgilide olacak. Yengeç- Oğlak ekseninde olan tutulmalar; ailevi değerler, güven, sorumluluklar, topraklar ve geleneklerle ilgili konularda yeni süreç ve bitişler yapar. Geçtiğimiz iki yıllık süre içinde tüm dünya bu konulara odaklandı ve yenilendi. Bundan sonraki tutulma serisi Yay- İkizler eksenine geçiyor. Gelişecek ve yenilenecek olan konular; eğitim, bilgi ve inançlar üzerinde olacak. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile büyük bir döngüyü tamamlıyoruz ve bu zorlu süreci birkaç asır da yaşamayacağız.

OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASINA GÖRE BURÇLAR
YÜKSELEN KOÇLAR: İş, kariyer ve hedefleriniz; Oğlak burcunda olacak olan tutulmayla birlikte bu konular tamamlanıyor. Siz hedeflerinizi planlı bir şekilde sonlandırıyorsunuz. Günlük işleriniz, sağlık ve çalışma koşullarınızla ilgili geçmişte halledemediğiniz problemlerinizi de sağlıklı şekilde bitiriyorsunuz.
YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik alan, yurt dışı, medya, hukuk ve büyük şirketler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile birlikte tamamlanarak planlı bir şekilde sonlanıyor. Çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili geçmiş problemlerinizi de sağlıklı şekilde bitiriyorsunuz.
YÜKSELEN İKİZLER: Ortak gelir, kredi, borç, alacak- verecek, sigorta, nafaka gibi maddi konuların birisi ile ilgiliyseniz, Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile gelişen süreci planlı bir şekilde sonlandırıyorsunuz. Aile ile ilgili temel maddi konular da temizlenerek sağlıklı şekilde bitiyor.
YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, sağlığı, ortaklıklarınız ve varsa davalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile planlı bir şekilde sonlanıyor. Anlaşma ve yazışmalarınızda sizin şartlarınız bağlayan koşullarda temizlenerek bitiyor.
YÜKSELEN ASLANLAR: Günlük çalışma koşullarınız, iş arkadaşlarınız, beslenme düzeninizle ilgili konularda Oğlak burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasıyla birlikte sonlanmalar olacak. Banka hesaplarınızla ilgili konularda bu süre içinde temizlenerek bitiyor.
YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çocuklar, aşk, yetenekleriniz, hobileriniz, ek gelir ve varsa babanızın geliri ile ilgili gelişmeler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Oğlak burcunda olacak olan ay tutulmasıyla birlikte planlı şekilde sonlanma oluyor. Ayrıca içinde bulunduğunuz şartlarda temizlenerek tamamlanıyor.
YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, aile, yerleşim, eşinizin kariyeri ve sizin temel alt yapınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Oğlak burcunda olacak olan ay tutulmasıyla birlikte planlı şekilde sonlanma yapıyorsunuz. Siz niyet ve dileklerinizi tamamlıyorsunuz.
YÜKSELEN AKREPLER: Anlaşmalarınız, eğitim, sözleşmeler, yazışmalarınız ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar. Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulmasıyla birlikte tamamlanarak sonlanıyor. İleriye yönelik planlarınızı temizleyerek bitiriyorsunuz.
YÜKSELEN YAYLAR: Maddi kaynaklarınız, harcamalarınız ve varsa çocuklarınızın iş kariyeri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Oğlak burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile tamamlanarak sonlanıyor. Hedeflerinizi temiz bir şekilde bitiriyorsunuz.
YÜKSELEN OĞLAKLAR: İçinde bulunduğunuz konular, sağlığınız, motivasyonlarınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz genel durumunuz tamamlanarak sonlanıyor. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle hedeflerinizi bitiriyorsunuz.
YÜKSELEN KOVALAR: Ruhsal sağlığınız, sıkışıp kaldığınız ve kısıtlanmış konular, kapalı devre işleriniz ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Oğlak burcunda olacak olan ay tutulması ile birlikte konular tamamlanarak sonlanıyor. Ortak gelir ve banka hesaplarınızı temizliyorsunuz.
YÜKSELEN BALIKLAR: Plan, proje, organizasyon, arkadaşlıklarınız ve en önemlisi umutlarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz şartlarınızı planlı şekilde tamamlayarak sonlandırıyorsunuz. Yeni bir birliktelik ve anlaşma için temiz şartlar oluşturuyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR