Türk Yıldızları Trabzon'un Of ilçesine gelecek

Türk Yıldızları OF'ta gösteri yapacak.

Türk Yıldızları Trabzon'un Of ilçesine gelecek

Trabzon’un Of Belediyesi tarafından düzenlenecek olan şölende Türk Yıldızları 27 Eylül 2018 günü Of sahilinde bir gösteri uçuşu yapacak.

27 Eylül Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte Türk Yıldızları’nın gösteri uçuşunun yanı sıra yöresel sanatçılardan Cemal Berber ve grubu bir konser verecek. Halk müziği ve Karadeniz ezgilerinden oluşacak olan programda ayrıca Trabzon Ortahisar Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan koro da sahne alacak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, herkesi Of’taki büyük şölene beklediklerini belirterek "Of Belediyemizin ev sahipliğinde 27 Eylül Perşembe günü saat 16.00’da Of Sahil Alanı'nda muhteşem bir gösteriye imza atmaya hazırlanıyoruz. Programa çevre il ve ilçelerden herkesini ve tüm Of halkını davet ediyorum. Böyle etkinlikleri her yıl yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber