Trabzon’da Bisikletli Alman turistlere otomobil çarptı

Trabzon’da bisiklet ile yolculuk yapan Alman Turistlere otomobil çarptı.

Trabzon’da Bisikletli Alman turistlere otomobil çarptı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’dan Rize istikametine giden otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında ilerleyen bisikletli Alman Turistlere çarptı.


Edinilen bilgiye göre Trabzon’un Of İlçesinden Rize istikametine doğru ilerleyen 06 DJ 9424 plakalı Ö.T. yönetimindeki otomobil, Eskipazar mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında banket üzerine ilerleyen Alman Turistler Hann Kesenheimer ve Hann Maricana’nın kullandığı iki kişilik bisiklete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan bisiklette bulunan Alma Turistler yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Alman Turistler ilk olarak Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Alman Turistler Hann Kesenheimer ve Hann Maricana’nın durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Trabzon’da Bisikletli Alman turistlere otomobil çarptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler