Of'ta özel kupayı İyvanspor kucakladı

Of'ta geleneksel hale gelen  28 Şubat Of'un kurtuluş yıl dönümü özel kupası sahibini buldu.

Of'ta özel kupayı İyvanspor kucakladı

Trabzon'un Of ilçesinde her yıl düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan 28 Şubat Of'un kurtuluş yıl dönümü futbol turnuvası gerçekleşti. 


Kurum ve esnaflardan oluşan 20 takım, yaklaşık 1 ay boyunca gruplar halinde karşılaştı. Turnuvada finale kalan İvyanspor ve Osmanlı Pen arasında oynan maçta şampiyon takım İvyanspor olurken, ikinciliği Osmanlıpen, üçüncülüğü MHP aldı.
Ödül töreninde Of Kaymakamı Eyüp Fırat , Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Emniyet Müdürü Tolga Er, Of İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan, Of İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel  Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu , Mhp Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve Radyoof un sahibi Serkan KUL İvyanspor Temsilcisi Mehmet Er'e kupasını teslim etti. Ayrıca Of Kaymakamı Eyüp Fırat'a, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve katılımcılara plaketleri takdim edildi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat burada yaptığı konuşmada, Of'a gençlik için yapılan ve spora dayalı her tür organizasyonlara destek vermeyi planladıklarını belirterek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da konuşmasında "İlçemize kazandırılan spor tesisleri ve yapılmakta olan projeler ile gençlik faaliyetlerini yürütebilecekleri spor zengiliğini arttırma gayreti içerisindeyiz .Bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edicez." dedi.

Kupa ve plaket töreninin ardından İvyanspor ilçe genelinde kutlama gösterileri yaptı







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber