Of'ta öğretmenler Yeşilaycı karikatür sergisi açtı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, Of Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi.

Of'ta öğretmenler Yeşilaycı karikatür sergisi açtı

Trabzon Yeşilay Şube Başkanı Köksal Boz, öğrencilerin hazırladığı ve ‘Bağımlılıkla Mücadeleyi’ anlatan karikatür sergisini de gezerek çok beğendiğini söyledi. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, Of İlçesinde Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenledi.

Programa, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, ilçe milli eğitim müdürü, formatör öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı, öğrencilerin iyi bir Yeşilaycı olduklarına vurgu yaparak, öğretmenler tarafından hazırlanan ‘Bağımlılıkla Mücadele’ karikatür sergisini çok beğendiğini söyledi. Boz, Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin 98 yıl önce kurulduğunu belirterek, “Yeşilay olarak 98 yıldır bağımlılıkla mücadele ediyoruz. Geriye dönüp baktığımızda geçişi başarılarla dolu 98 yıllık bir geçmişimiz var. 98 yıldır bağımlılıkla mücadelede en etkili kurum olan Yeşilay, özellikle son 15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün gayret ve destekleriyle bağımlılık yapıcı maddelerle söylem ve eylem olarak mücadele ediyor. Cumhurbaşkanımız da sağ olsun ‘sağlıklı gelecek’ diyor ve gençlerimizi bağımlılık yapıcı maddeleri kullanmak yerine sosyal aktivitelere yönlendiriyor. Siz de burada üstün gayretlerle bağımlılıktan uzak durmak için çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunuyorsunuz. Bu faaliyetlerinizi ömür boyu sürdürüp bağımlılıklardan uzak durmanızı sağlığınız için tavsiye ediyorum” dedi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’da öğrencilere bağımlılıklardan durmaları konusunda nasihatte bulunarak, “Bağımlılık yapıcı maddeler önce kendinize sonra da çevrenize zarar verir. Tütün, alkol, madde ve teknoloji bağımlılığından sağlığınız için uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Sizler hayatınızı sağlıklı bir şekilde yaşayacaksınız” diye konuştu. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden yarışmaya girerek derece alan Emine Ak, Faruk Velioğlu, Gülseren Kara, Lokman Altuncu ve Yusuf Alkan’a madalya takdim ederek, hayatları boyunca başarılar diledi. Boz, ayrıca Yeşilay tarafından gönderilen hediyeleri okul öğrencilerine takdim ederek, bağımlılıktan uzak, sağlıklı gelecek ve ömür boyu başarı temennisinde bulundu.



Of'ta öğrenciler Yeşilaycı karikatür sergisi açtı
Of'ta öğrenciler Yeşilaycı karikatür sergisi açtı
Of'ta öğrenciler Yeşilaycı karikatür sergisi açtı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber