Of'ta bağımlılıkla mücadele paneli yapıldı

Yeşilay Trabzon Şubesi Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde program düzenledi.

Of'ta bağımlılıkla mücadele paneli yapıldı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi Of Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bağımlılıkla mücadele paneli düzenledi.


Panele Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve MEB Formatörleri katıldı. Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, bu yıl 97 yaşını kutlayan Yeşilay'ın kuruluşundan bu yana alkol, tütün, kumar, uyuşturucu madde ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele eden Yeşilay'ın hız kesmeden yeni projeler üretmeye devam ettiğini söyledi.

Boz, Resmi uyuşturucu raporlarına göre Türkiye’deki genel nüfusun kullanım oranının 2.7 olduğunu belirterek, “Her 10 liseliden biri hayatında bir kez olsun bu maddeleri deniyor. Bu yüksek bir oran Türkiye değerlerinde bir ülke için büyük bir rakam” dedi.

Boz, "Etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu yıl da bağımlılıklardan uzak durmak için ve sağlıklı yaşam için 'Sen de söz ver' diyerek bağımlılıkla ve zararlı alışkanlıklarla mücadele için tüm otoriteleri ve toplumu harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. Bağımlılıklar sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Sorumluluğumuz büyük. Omuzlarımızdaki yük ağır. Geleceğimizi bağımlılıklardan korumak için her yerde zararlı alışkanlıklarla mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Boz, gençlerin sanata, spora yönlendirilmesi ve aile içi iletişime önem verilmesi hususunda bu oranın düşeceğini belirtti. Konferansın ardından okul bahçesinde kurulan Yeşilay standında öğrencilere broşür ve promosyon dağıtıldı.

Of'ta bağımlılıkla mücadele paneli yapıldı

Of'ta bağımlılıkla mücadele paneli yapıldı

Of'ta bağımlılıkla mücadele paneli yapıldı

Of'ta bağımlılıkla mücadele paneli yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber