Cumhurbaşkanı Erdoğan mektubu aldı! Makam aracından aradı "Bu oflular da bir alem"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracındaki görüşmesi günün konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mektubu aldı! Makam aracından aradı "Bu oflular da bir alem"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine mektup yazan üniversite öğrencisi Aylin İbrahimağaoğlu’nu telefonla aradı. O anları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’ın, kendisine mektup yazan üniversite öğrencisiyle yaptığı telefon görüşmesini içeren bir video paylaştı.

Üniversite öğrencisi Aylin İbrahimağaoğlu, İstanbul’da bir program çıkışında Erdoğan’a mektup iletmek istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu görünce arabayı durdurup Aylin İbrahimağaoğlu ile kısa bir süre sohbet etti ve mektupları aldı. Arabada mektupları okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aylin İbrahimağaoğlu’nu telefonla arayarak mektupta yazılanların detaylarıyla ilgili bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu görüşmesi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından tarafından Twitter hesabından paylaşıldı.

Burs konusuyla ilgili olduğu anlaşılan telefon görüşmesinde Erdoğan’ın telefonda öğrenciye “ya bu Oflular bi alem dinle beni” diye takıldığı da duyuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler