Başkan Sarıalioğlu, “Birlik ve Beraberliğimizi Asla Bozamayacaklar”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Sarıalioğlu, “Birlik ve Beraberliğimizi Asla Bozamayacaklar”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Ağustos, Türk milletinin zafer ayıdır. Aziz milletimiz Malazgirt Meydan Muharebesi, Büyük Taarruz ve Estergon Kalesi'ndeki zaferlerini ağustos ayında kazanmıştır. Bu zaferlerle yeni bir başlangıç yaparak adını tarihe altın harflerle yazdıran Türk milleti, sonsuza kadar var olacağını bütün dünyaya duyurmuştur” dedi.

Başkan Sarıalioğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

30 Ağustos milletimizin gurur dolu mazisinde olduğu gibi ilelebet bağımsız ve bir arada yaşanacağının zalimlere, işgalcilere asla boyun eğilmeyeceğinin dünyaya karşı sergilenen bir zaferin kutlamasıdır.

Ağustos, Türk milletinin zafer ayıdır. Aziz milletimiz geçmişte, Malazgirt Meydan Muharebesi, Büyük Taarruz ve Estergon Kalesi'ndeki zaferlerini ağustos ayında kazanmıştır. Bu zaferlerle yeni bir başlangıç yaparak adını tarihe altın harflerle yazdıran Türk milleti, sonsuza kadar var olacağını da bütün dünyaya duyurmuştur.

Millet olarak 96 yıl önce sayı ve silah üstünlüğü olan bir orduya karşı verilmiş kutsal mücadele günümüzde aynı azim ve kararlılıkla bu kez sosyal ve ekonomik anlamda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için verilmektedir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kalbinde iman, yüreğinde vatan sevgisi taşıyan milletimiz tüm dünyaya bağımsızlığından ve istiklalinden vazgeçmeyeceğini 96 yıl önce ilan etmiştir.

Büyük zaferin yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen tüm oyunlar birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Aziz milletimiz yıllardır olduğu gibi bugünün zor şartlarında da ülkemizin birliği, beraberliği, huzur ve istikrar ortamını koruyacak güce ve imkâna sahiptir. Bu büyük zafer, vatanımızın ve milletimizin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, insanlarımızın kanının son damlasına kadar canını seve seve verebildiğinin en güzel göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yüce milletimizin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna kanlarını akıtan şehitlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimiz ile şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber