Of önemli galibiyet aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Akçaabat Sebatspor'u 1-0 yenen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, çok önemli bir galibiyet alarak yollarına devam ettiklerini söyledi. Yılmaz, her iki takım için de önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Biz

Of önemli galibiyet aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Akçaabat Sebatspor'u 1-0 yenen Ofspor'da, teknik direktör Erdoğan Yılmaz, çok önemli bir galibiyet alarak yollarına devam ettiklerini söyledi.

Yılmaz, her iki takım için de önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Bizim üst sıralara doğru tırmanışımızın devam etmesi, Akçaabat Sebatspor'un ise üst sıralardan kopmaması açısından bu maç çok önemliydi'' dedi.

Her iki takımın da kötü saha şartlarına rağmen iyi mücadele ettiğini ifade eden Yılmaz, ''Saha zemininin kötü olması, kaliteli futbol ortaya konmasını engelledi. Her iki takım da oyuna temkinli başladı. Maçın geneline bakıldığı zaman atanın kazanacağı bir karşılaşma oldu. Golü bulan taraf bizdik ve haftayı 3 puanla kapattık. Çok önemli bir galibiyet aldık ve yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler