Of Çaykara yolunda çalışma

Şubat ayında ihalesi yapılarak mart ayında genişletme çalışmaları başlayan yolun asfaltlanması için çalışmalar sürdürülüyor. Sürücülerin sıkıntı yaşadığı yolun 2. kilometresi ile Taşhanpazarı arasındaki çalışmalarda genişletilmesi tamamlanan 3 kilometreli

Of Çaykara yolunda çalışma

Şubat ayında ihalesi yapılarak mart ayında genişletme çalışmaları başlayan yolun asfaltlanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Sürücülerin sıkıntı yaşadığı yolun 2. kilometresi ile Taşhanpazarı arasındaki çalışmalarda genişletilmesi tamamlanan 3 kilometrelik bölümün dere tarafındaki şeridinin altyapı çalışmaları tamamlanarak asfaltlanmaya hazır hale getirilmişti.

 Of Kaymakamı Tuncay Sonel, yaptığı açıklamada, yağmur nedeniyle asfaltlama çalışmasının geciktiğini belirterek, ''Anadolu'da yağmur duasına çıkılır, biz de burada güneş duasına çıkacağız. Yaklaşık 15 gündür yağışlı hava nedeniyle asfaltlama yapamıyoruz. Havanın iki gün iyi olacağı bilgisi gelince asfaltlama çalışmalarını başlattık. Yağmurlu havada asfalt yapma şansımız yok. İnşallah bir süre yağmaz da 3 kilometrelik kısmın asfaltlamasını yaparız'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel