NTV Canlı Yayın İzle

NTV Canlı Yayınını buradan izleyebilirsiniz

NTV hakkında

NTV, 1996 yılında Cavit Çağlar tarafından kurulan, Türkiye'nin ilk haber kanalıdır. Ocak 1999'da Doğuş Yayın Grubu bünyesine katılarak yakaladığı başarı ile Türk medya endüstrisini değiştiren NTV, Türkiye'de tematik kanal dönemini başlattı

NTV TURKSAT 3A UYDUSU Horızontal (Yatay) Polarizasyon 11 054 Mhz Merkez Frekansı Symbol Rate 30000 KSYM/S FEC 5/6

D-Smart DİGİTÜRK.......... 41

D-SMART...........31

TELEDÜNYA...... 46

KABLOTV.......... S-17 BANDINDA IPTV : tivibu

NTV CANLI

NTV Canlı Yayın

NTV İZLE

NTV, 1996 yılında Cavit Çağlar tarafından kurulan, Türkiye'nin ilk haber kanalıdır. Ocak 1999'da Doğuş Yayın Grubu bünyesine katılarak yakaladığı başarı ile Türk medya endüstrisini değiştiren NTV, Türkiye'de tematik kanal dönemini başlattı. NTV, ulusal ve uluslararası haberler başta olmak üzere, ekonomi, kültür-sanat, yaşam ve spor konularına odaklanan programlar da yayınlamaktadır Sağlık, eğitim ve çevre gibi konularda yaptığı yayınlar ve Yeşil Ekran gibi özel projeler, NTV'nin kurumsal kimliğinin önemli bir parçası olan sosyal sorumluluk bilincine yaklaşımının somut örnekleri arasında yer alıyor.

ntv canlı

Trabzon Haber son dakika haber sayfamızda güncel ve gündem haberlerine ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Videolar