Fortnite Taktikleri nelerdir? Fortnite Pompalı Tüfek Taktikleri...

Oyuncuların sıklıkla oynadığı Fortnite taktikleri ile ilgili merak edilenler... Fortnite pompalı tüfek taktikleri...

Fortnite Taktikleri nelerdir? Fortnite Pompalı Tüfek Taktikleri...

Günümüz bilgisayar oyunlarının belki de en popüleri olan Fortnite oyununda bir silah oldukça fazla öne çıkmaktadır. Bununla birlikte Fotnite taktikleri de merak ediliyor. İşte ayrıntılar

FORTNİTE TAKTİKLERİ

Fortnite neredeyse her oyuncunun yanında taşıdığı ve oldukça etkili kullandığı pompalı tüfek oyunun en popüler silahıdır. Ne kadar etkili olsa da kullanımı oldukça zor olan ve mermilerini isabet ettirmenin çaba istediği pompalı tüfeği kullanma taktiklerini sizlerle paylaşacağız.

Fortnite Taktikleri nelerdir? Fortnite Pompalı Tüfek Taktikleri...

İki farklı çeşidi olan pompalının ilki seri atışlar yapabilen fakat daha az hasar veren pompalı tüfek. Yakın mesafeden etkili ve seri atışlar yapmanızı sağlar. Oyun boyunca işinize yarayacağı gibi oyunun sorunda 1v1 kaldığınızda size büyük üstünlük sağlayacaktır. Bu pompalıyı kullanırken zıplamanız size avantaj kazandırır ve bu sayede avınızı daha kolay avlarsınız yakından iyi vuruşlar çıkarabilen bu pompalı uzaktan pek işe yaramaz. Aynı zamandan zıplarken bir anda oturup vurmanız rakibinizi eğer güvenliği yoksa tek seferde öldürecektir bu taktik birçok kez işe yarayabilir.
Bir çimenin içine saklanıp önünüze iyi bir silah bırakın bu silahı almaya gelen ava bir anda ateş edin pompalı ile önünüzde duran ava en fazla 3 kez ateş etmeniz onu öldürmeye yeter bu sayede bedava bir loot sizi bekler.

Diğer pompalı tüfek çeşidi ise Shotgun denilen her bir atıştan sonra silahı tekrar kurmak zorunda olduğunuz ciddi hasar veren fakat daha yavaş atış yapmanıza sebep olan pompalı tüfektir. Yakın mesafede neredeyse tek atışta rakiplerinizi yok edebileceğiniz bu silah atışlarda verdiği yüksek hasarla sizleri oyunun galibi durumuna getirebilir. 

Oyunun son anlarında işinize pek çok kez yarayacak bu pompalıyı duvarları yıkmak içinde kullanabilirsiniz bu sefer yapacağımız taktik ise şu 1v1 kaldınız ve oyunun sonu derin bir nefes alın ve yukarı doğru yol yapın eğer rakibiniz de yukarı doğru yol yapıyor ise ya da bir yapının üzerindeyse onun üzerine çıkın ve atlayın tabi ki bunu yapmadan önce rakibinizin zırhının olmadığından emin olun zıplayın ve rakibinizin yanına düşmeden önce ona pompalı ile ateş edin oyunu kazanmanız çok yüksek bir oran.
Bol eğlenceli oyunlar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler