MÜSİAD Trabzon'da genel kurul! Zafer Ofluoğlu güven tazeledi

MÜSİAD Trabzon'da Zafer Ofluoğlu, güven tazeledi!

MÜSİAD Trabzon'da genel kurul! Zafer Ofluoğlu güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Mevcut Başkan Zafer Ofluoğlu’nun başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurula, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, MÜSİAD Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Batum şube başkanları ile üyeler katıldı.
 
Kuran tilaveti ile başlayan genel kurul ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Kongrede Divan Başkanlığına Ayşe Sula Köseoğlu seçilirken daha sonrasında konuşmalara geçildi.
 
TRABZON EKONOMİSİNE KATKI

Kongrede üyelere hitap eden Başkan Ofluoğlu, 32. yılını yaşayan MÜSİAD’ın bu dönem içinde Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişmesinde küresel bir oyuncu olması yolunda önemli görevler üstlendiğine dikkat çekerek, “Trabzon’da 2005 yılında açılan MÜSİAD şubemizde Trabzon ekonomisine katkı vermiş ve sosyal ve kültürel gelişiminde görev üstlenmiştir.

Bu vesileyle, Trabzon MÜSİAD’ımızın şube açılışından bugüne kadar gelen tüm şube başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza, tüm üyelerimize ve şube  çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Ben de MÜSİAD'a 2007 tarihinde bir nefer olarak üye olarak katıldım. Sektör kurullarında ve yönetim kurullarında görev alan bir kardeşiniz olarak 2021 yılı genel kurulunda siz değerli üyelerimizin seçimi ve genel merkezimizin onayı ile başkanlık görevine getirildim” dedi.

MÜSİAD’IN KAPISI HİZMET ETMEK İSTEYEN HERKESE AÇIKTIR

Yapılanlara dikkat çeken Ofluoğlu, “MÜSİAD bir ocaktır, bir okuldur, bir gönüllü teşekküldür ve kapısı ülkesine, milletine ve Trabzon’a hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Yaklaşık 1,5 yıllı geçen görev süremizde, MÜSİAD’ın kurumsal kimliğini şubemizde hakim kıldık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yaptığımız görev dağılımı doğrultusunda genel merkez programlarına iştirak ettik. Üyeler arasındaki ticaretin geliştirilmesi, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri, turizm alanındaki çalışmalara katkı verilmesi, ihracatın artırılması konusunda çalışmalar, yurt içi ve yurt dışı şubelerimizle ve üyelerimizle tanışmak, ticaret fırsatları geliştirmek konularında faaliyetler yürüttük.

MÜSİAD’ın kuruluş felsefesinden biri, Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlayacak ve halkının refah seviyesini yükseltecek her çalışmaya, destek vermesidir. Trabzon MÜSİAD olarak, üretim yatırım istihdam ve ihracat hedeflerimizi oluşturarak üyelerimizle kalkınma hamlesine destek vereceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber