Muş’ta Trabzonspor sevgisi

Kardeşlik ve Gönül Köprüsü Projesi kapsamında 12 kişilik “Basın Mensupları Gönül Elçisi Muş'u ziyaret etti.

Muş’ta Trabzonspor sevgisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun desteği ile "Karadeniz'den Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz arasında kurulan Kardeşlik ve Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Artvin-Rize-Gümüşhane ve Trabzon’dan 12 kişilik “Basın Mensupları Gönül Elçisi” gazeteci heyeti Muş iline ziyaret düzenledi.

Muş Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret eden gazeteciler adına “Basın Mensupları Gönül Elçisi Proje koordinatörü” Ahmet Külekçi aynı zamanda Trabzonlu olan Vali Yıldırım’a üzerinde ismi yazılan Trabzonspor forması hediye etti. Vali Yıldırım kendisine verilen en güzel en anlamlı hediyenin Trabzonspor forması olduğunu belirterek gazetecilere teşekkür ettiler. Karadeniz’den gelen gazeteciler  Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı da ziyaret ederek hem doğum gününü kutladılar hem de Trabzonspor forması hediye ettiler.

Muş’ta Trabzonspor sevgisi

Muş’ta Trabzonspor sevgisi

Muş’ta Trabzonspor sevgisi

Muş’ta Trabzonspor sevgisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler