Murat Dalkılıç yeni sevgilisiyle fena yakalandı! Gönlünü bakın kime kaptırdı

Sitare Akbaş ile sessiz sedasız yollarını ayıran Murat Dalkılıç oyuncu Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Murat Dalkılıç yeni sevgilisiyle fena yakalandı! Gönlünü bakın kime kaptırdı

Bugüne kadar kameralarda uzak kalmayı başaran ikili önceki gece yakayı ele verdi. Çiçeği burnunda aşıklar Sarıyer'de objektiflere takılırken aracın içine zar zor binen Dalkılıç bir arkadaşını kucağına oturttu..

Murat Dalkılıç yeni sevgilisiyle fena yakalandı! Gönlünü bakın kime kaptırdı.

Sevgilisi Sitare Akbaş'tan sessiz sedasız bir şekilde ayrılan Murat Dalkılıç'ın gönlünü yine bir oyuncuya kaptırdığı iddia edildi..Hatta ikilinin yaz tatilini Çeşme'de birlikte geçirdiği yönünde çok sayıda iddialar aldı başını gitti..

Çağla Boz'la Murat Dalkılıç'tan konuyla ilgili açıklama gelmezken ikili önceki gece fena yakalandı. Şarkıcı Murat Dalkılıç, Sarıyer Küçük Armutlu'da objektiflere yansıdı. Dalkılıç, bir mekandan çıkarken görüntülendi..

O SORUYA YANIT YOK

Sevgilisi Çağla Boz ile birlikte restorandan ayrılan Murat Dalkılıç, arkadaşlarının da içerisinde bulunduğu otomobile bindi.

Otomobili mekanın kapısına yanaştıran Dalkılıç, muhabirlerin ehliyetini kaptırdığı yönündeki söylentilerle alakalı sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü şarkıcı, ardından hızla oradan uzaklaştı..İşte Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Çağla Boz....

Murat Dalkılıç yeni sevgilisiyle fena yakalandı! Gönlünü bakın kime kaptırdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin