Müminhan Bilgin: “Trabzonspor kendi gücüyle mücadele ediyor”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor yöneticisi Müminhan Bilgin Olağan Genel Kurul’da oyuncu kullandıktan sonra haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgin şunları söyledi;

“Trabzonspor’un bizim nöbeti devraldığımız dönemdeki durumu sıkıntılı bir süreçti. Bilinen bir gerçekti. Trabzonspor Anadolu’nun birçok büyük şehrinin kümelerde mücadele ettiği bir dönemde Trabzonspor’un bu akıbete uğramaması için, başkanımız Ahmet Ağaoğlu önderliğinde önemli işlere parmak bastık. Daha iyi şeyler tabi ki yapılabilirdi. Trabzonspor’un önce hayati fonksiyonlarının yerine getirilmesi gerekiyordu. İstediklerimizin önemli bir kısmını yaptık ama bazılarını yapamadık. Şartlar oluşmadı. Trabzonspor’u getirdiğimiz nokta kamuoyunda olumlu bir algı oluştuğunu görüyoruz. Genel Kurla önemli bir katılım yok. Biz iyi niyetli olarak Ahmet Ağaoğlu ve yönetimin yaptığı işleri camianın onayladığını düşünüyoruz.

Başkanımızla görev dağılımı konusunda bir istişaremiz olmadı. Ana fonksiyonlarını devam ettireceklerdir. Trabzonspor’da bütün alanlarda kendini Trabzonspor’un bir parçası olarak görenlerle yola devam etmeyi ve onlarla çalışmayı ve onlarla bir şeyler başaracağımızı düşünüyorum: Bütünlüğün sağlanması ile Trabzonspor kendi gücünü ortaya çıkarabilir. Biz tarihte savaşları anlatırken 10-20 bin kişiyle savaşan bir ordu diye deriz. Trabzonspor kendi gücüyle mücadele ediyor. Kamuoyu ve bütün organlarla bir bütün olmamız lazım. Trabzonspor’un hizmetkarı olarak gayret ediyoruz. Bizim kimliklerimizin Trabzonspor’a hizmet etmekten başka bir anlamı yoktur. Görev değişikliğinde bir değişim olacağını düşünmüyorum.

Trabzonspor’un iki önemli hususu var. Futbolcu alıp satarken kazanması. Bide projeler önemli. Bunların birinci adımı petrol ofisidir. İnşallah Trabzonspor’a oradan ciddi bir katkı sağlayacağız. Trabzonspor adına bir başkan projede işbirliği yürütüyoruz. Milli Emlak’tan Trabzonspor’a kazandırmaya çalıştığımız projeler var. Trabzonspor’un elinde olan bu futbol altyapısını Altınordu’ya maalesef kaptırdık. Avrupa onlardan bahsediyor. Bunu tekrar ele almamız lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler