Müminhan Bilgin'den Fenerbahçe galibiyeti yorumu

Müminhan Bilgin'den Fenerbahçe galibiyeti yorumu

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Müminhan Bilgin, Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında açıklama yaptı.

Karşılaşmayı değerlendiren Bilgin “Evet hepimize hayırlı olsun tüm camiamıza. Türk futbolu önemli günlerden geçiyor. Biliyorsunuz Futbol Federasyonu’nda yeniden yapılanmalar bir taraftan devam ediyor. Bir taraftan büyük tartışmalar var. MHK ile ilgili tartışmalar var. Bu gün maçta hakikaten zor bir süreçle başladı. Oyunun oynanmaması üzerine kurulmuş bir futbol müsabakası oynadık. Ama takımımızın kalitesi belli. Bu kaliteyi geçen haftada yine söylemiştik. Bizim takımımız performansını ortaya koymaya başladığı müddetçe Türkiye’de yenemeyeceği takım yok. Bu gün Fenerbahçe 10 kişi kalmasına rağmen mücadelesini yaptı ama Trabzonspor’da Galatasaray maçındaki gibi tepkisini verdi ve bu tepkide sahaya 3-1 gibi net bir skorla yansıdı. Son yıllardaki en güzel Fenerbahçe maçlarından biriydi. Fenerbahçe futboldaki boşluklara biraz sığındı ama güzel bir maç oldu. Bizimde bu gün çok enteresan şanssızlıklarımız oldu. İstemeden oyuncularımız sakatlandı. Buna rağmen yedek arkadaşlarımızın oyuna girmesi ve gösterdikleri performans çok güzeldi. Bütün Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. “ ifadeleri kullandı.

Trabzonspor’un kazandığı penaltı hakkında da yorum yapan Bilgin “Biz pozisyonu monitörden önümüzde görebiliyoruz. Pozisyonun penaltı olduğunu söyledik. VAR kararının penaltı olacağına inanıyorduk. Çünkü aklı selim bir gözle baktığında penaltı vermemesi mümkün değildi. Çünkü topa bir müdahale olmadan direkt oyuncuya sarılarak topun… üstelik karar korner olarak verilmiş. Biz buna inanıyorduk. “ dedi

Hakemin Trabzonspor-Fenerbahçe maçına yakışan bir yönetim gösterdiğini belirterek Trabzonspor’un hak ettiği bir galibiyet aldığını belirtti.

Bilgin “Bu gün hakem açısından bakıldığında gerçekten Trabzonspor Fenerbahçe maçına yakışan bir performansı vardı. Bizde hak ettiğimiz bu performansın karşılığında Trabzonspor olarak önemli bir galibiyet aldık. Sizin de belirttiğiniz gibi liderlik koltuğuna geldik. Ama tabi önümüzde ciddi yol var. Takımımızın sakatları var. Onların giderilmesi ve haftaya Göztepe maçımız var. Ama biz şuna inanıyoruz. Takımımıza her katılan arkadaşımız iyi performans gösteriyor. Bu gün Dorukhan’da iyiydi. Trondsen sol tarafta hiç sırıtmadı. Bunlar Trabzonspor’un ayak sesleridir. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor