Yangın kabusu bitmiyor! Söndürdükçe yenisi çıkıyor

Muğla'da 2 yangın daha çıktı, kentte devam eden yangın sayısı 5'e yükseldi

Yangın kabusu bitmiyor! Söndürdükçe yenisi çıkıyor

Muğla'da 4 gündür devam eden orman yangınlarının biri sönüp diğeri başlarken, bölgede devam eden yangın sayısı 5'e yükseldi. Öte yandan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ve asayiş ekipleri, araçların yangın söndürme müdahale ekiplerini yavaşlattığı gerekçesiyle Datça ve Turunç karayollarını trafiğe kapattı.

Yaklaşık bir saat önceye kadar Muğla'da 3 ayrı bölgede devam eden yangınlarla mücadele devam ederken 2 ayrı bölgede daha çıkan yeni yangınlarla birlikte yangın sayısı 5'e yükseldi.

2 MAHALLEDE DAHA YANGIN BAŞLADI

An itibariyle Marmaris, Köyceğiz, Bodrum yangınlarının ardından Seydikemer Eşen Mahallesi'nde ve Yılanlı Sungur'da çıkan 2 ayrı orman yangınları ile birlikte 5 ayrı noktada yangınlar devam ediyor. Ekiplerin alevlerle mücadelesi aralıksız sürüyor.

MARMARİS-DATÇA YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Öte yandan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ve asayiş ekipleri Datça ve Turunç karayollarını trafiğe kapattı. Tatil için farklı şehirlerden gelenler geri çevrilirken, yol kenarlarında uzun araç kuyrukları oldu. Datça tarafına geçmek isteyen bazı tatilciler ise yolun kapalı olmasını bilmediklerini belirterek, yolun açılmasını bekleyeceklerini ifade ettiler. Yetkililer gelen araçların yangın söndürme müdahale ekiplerini yavaşlattığını hatırlatarak Marmaris istikametine gelecek olan vatandaşların biraz daha sabırla beklemelerini talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler