Serinlemek için dereye giren öğretmen hayatını kaybetti

Muğla'da serinlemek için dereye giren genç öğretmen, boğularak hayatını kaybetti

Serinlemek için dereye giren öğretmen hayatını kaybetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde serinlemek için dereye giren 35 yaşındaki Şahin Külür, hayatını kaybetti. Öğretmenlik yapan Külür'ün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir kişi serinlemek için girdiği derede boğuldu.

Ören Mahallesi'ndeki Karanlıkiçi Kanyonu'na arkadaşlarıyla giden Şahin Külür (35), serinlemek için kanyon içinde akan dereye girdi. Bir süre sonra Külür'ün suyun altında hareketsiz olduğunu gören arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Külür'ün cansız bedeninin sudan çıkarılamaması üzerine itfaiye, AFAD ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıçları bölgeye sevk edildi.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Dalgıçlar tarafından su altından çıkarılan Külür'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öğretmenlik yaptığı öğrenilen Külür'ün evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler