Polis memuru fuhuş operasyonunda yakalandı!

Muğla merkezli gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Polis memuru fuhuş operasyonunda yakalandı!

Muğla Fethiye merkezli Kocaeli ve Aydın'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Aydın'da yakalanan şüphelilerden birisinin polis memuru olduğu öğrenildi.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, yalan vaatlerle ülkeye yurt dışından getirilen yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı belirlenen çetenin çökertilmesi için çalışma başlatıldı. Muğla Fethiye merkezli Kocaeli ve Aydın'da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü cezaevine gönderildi.

18 KADIN SINIRDIŞI EDİLDİ
Fethiye Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği'nce yürütülen operasyon kapsamında Fethiye, Kocaeli ve Aydın'da 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte yakalanan 18 yabancı uyruklu kadın ise Fethiye Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

POLİS MEMURU FUHUŞTAN CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Emniyetteki sorguları tamamlanan 9 şüpheli bugün sabah Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden 1'i savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen 8 şüpheliden H.İ.K., M.S., S.A. ve polis memuru H.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. N.T., H.D., R.Y ve Özbekistan uyruklu D.M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler