Muğla Datça açıklarında deprem

Ege Denizi açıklarında peş peşe depremler meydana geldi.

Muğla Datça açıklarında deprem

Ege Denizi'nin Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Datça'da gece boyunca en büyüğü 4.2 olmak üzere peş peşe sarsıntılar meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, sarsıntı saat 22.57'de ve 6,74 kilometre derinlikte gerçekleşti. Depremin merkez üssünün Datça'ya uzaklığı 44,9 kilometre olarak ölçüldü.

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Muğla. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." dedi.

PEŞ PEŞE DEPREMLER

Öte yandan 4,5'lik depremden dakikalar sonra aynı bölgede 3,8, 4.2 ve 3.8  büyüklüğünde sarsıntılar da meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 02.25'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler