Muğla'daki o kaza nasıl meydana geldi?

Muğla Belediye Başkanı da açıklama yaptı

Muğla'daki o kaza nasıl meydana geldi?
Marmaris'ten gelen son dakika haberi Türkiye'yi yasa boğdu. İzmir Buca'dan anneler günü için Marmaris'e gelen gezi grubunu taşıyan midibüs kaza yaptı. Çoğu kadın ve çocuk 23 kişi hayatını kaybederken 11 kişi de yaralandı. Kazanın nasıl gerçekleştiği konusunda henüz bir netlik yokken, otobüsün uçuruma yuvarlandıktan sonra 30 metre aşağıdaki alt yolda ilerleyen başka araçların üzerine düştüğü ifade edildi. Otobüsün olay yerinden kaldırılması sonucu acı bir detay daha ortaya çıktı. Otobüsün altından 3 ceset daha çıkarıldı.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin ise farklı iddialar var. Bu iddialardan biri şöyle: Freni patlayan midibüsün, keskin virajda kontrolünü kaybetti.
Diğeri ise, Rampa aşağı olan yolda şoför aşırı hızdan kontrolünü kaybetti ve araç çift yönlü yolun ortasındaki beton bariyerleri devirerek uçuruma yuvarlandı. Yuvarlanan araç yamaçtaki alt yolda durabildi. Hayatını kaybeden yolcuların bir kısmının cenazeleri üst yolda, diğerlerinin ise alt yolda bulundu.
MUĞLA BELEDİYE BAŞKANI: BÜYÜK İHTİMALLE FRENİ PATLADI

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün: Bu bölge çok virajlı bir bölge. Dolayısıyla bir üst yoldan alt yola uçuyor araç. Büyük bir ihtimalle freni patlamış olma ihtimali yüksek. 11 yaralıdan 2'si çocuk.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler