Bu da ekolojik pazar

Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kadın Akademisi, Köyceğiz’de ilk defa ekolojik Pazar kurdu.

Bu da ekolojik pazar

Pazar, 15 günde bir Cumartesi günleri Köyceğiz’de kurulacak.

Köyceğiz Ekolojik pazarda doğal ve organik ürünler, el sanatları ve yöresel yemeklerin satışı yapılarak bölgede bir ilk gerçekleşti.

100’den fazla stant ile açılan Pazar, Köyceğizlilerin ilgisi ile karşılaştı. Açılan stantlardan ücret alınmadı. İlk defa stant açarak kendi emekleri ile masaları donatan üreticiler, el işi ürünler, Karadeniz, Hatay, Urfa, Konya, Antep mutfaklarından örneklerin yanında Köyceğiz‘in yöresel yemek ve tatları ile gelen ziyaretçilere değişik tatları tanıma imkanı sağladı.

Köyceğiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Karanfiloğlu, “Köyceğiz’de kurulan pazarlara bir yenisini ekledik. Bu pazarda üreticiyi halk ile direk buluşturmak, bunun yanında ev hanımlarının ve sanatçıların el emeği ürünlerini birlikte sergilemesini sağladık. Bölgemizde ilk defa denenecek bu pazarı marka yapmak istiyoruz.” dedi.

Karanfiloğlu, yerli ve yabancı halkın ilgisini çeken Ekolojik pazara Menteşe, Marmaris, Ortaca ve Dalaman’dan çok sayıda ziyaretçinin katıldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler