Müge Anlı'da ortalığı karıştıran sözler: Devlet Afgan damadıma ev verdi

Müge Anlı'nın programına kayıp kızını aramaya gelen Masume isimli kadın, yaşadıkları süreci anlattığı sırada Afgan damadına devlet tarafından Beylikdüzü'nde ev verildiğini öne sürdü. Bu anları izleyen sosyal medya kullanıcıları ise art arda tepki paylaşımları yaptı.

Müge Anlı'da ortalığı karıştıran sözler: Devlet Afgan damadıma ev verdi

Türkiye'ye gelen göçmenlere devlet tarafından maddi yardım yapıldığı iddialarına bir yenisi daha eklendi. Müge Anlı'nın programına katılan Masume isimli kadın 19 Eylül tarihinde Beylikdüzü'nde kaybolan 19 yaşındaki kızını aramaya geldi. Masume, kızının Beylikdüzü'nden Afgan damadına devlet tarafından verilen evde kalırken kaybolduğunu söyledi.

DEVLET, AFGAN DAMADA EV VERDİ İDDİASI
Kızını aramaya gelen kadın, "Beylikdüzü'nde devletin verdiği bir ev var diyor damadım. Devlet nasıl bir ev vermiş bilmiyorum. Sitede kalmışlar" dedi. Ülkeye gelen sığınmacılara vatandaşlık verilerek ev sahibi yapıldığı iddiaları devam ederken Afgan damada Beylikdüzü'nde ev verildiği bilgisi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ev sahibi olmak için sosyal konut projelerine başvuran vatandaşlar, ülkeye gelen sığınmacılara ev verildiği iddiasına büyük tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem